sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Granlund laitaan, Salminen katsomoon


Kuten suurinosa lätkäfaneista jo tietää, Mikael Granlund liittyi leijonamiehistöön. Se aloitti spekulaatiot siitä pitäisikö hänen pelata kakkosketjun sentterinä vai laidassa. 

Jos minä saisin päättää, Granlund pelaisi Latvia ottelussa laidassa. Kakkosketjun muodostaisi Korpikoski-Koskiranta-Granlund. Sakari Salmisen passittaisin katsomoon.

Moni laittaisi Salmisen sijaan Ville Viitaluoman katsomoon, minä en, ja tässä perusteet.
 
Salminen on epäonnistunut kisoissa
Ville Viitaluoma on viime peleissä puolustanut tunnontarkasti omassa päässä. Pitänyt vartioitavan miehensä aina "käden ulottuvilla". Vaikka hyökkäyspeli on ollut lähes olematonta, Granlundin tulo veisi entisestään Viitaluomalta paineita hyökkäyspelistä.

Sakari Salminen on saanut tilaisuuksia ylivoimalla useita. Silti tehosarake näyttää edelleen 0+1. Ainoa syöttö tuli avausottelussa Saksaa vastaan. Salmisen suurimmat heikkoudet ovat nimenomaan puolustuspäässä. Ja nyt kun tehoja ei tule, on ainut oikea vaihtoehto siirtää hänet "popcorn osastolle". 

Jarno Koskirannan, ja Lauri Korpikosken yhteistyö on alkanut toimia. Lyhyessä turnauksessa on elinehto löytää toimivia tutkapareja. Tuon parin rikkominen olisi suoranaista tyhmyyttä.  

Itse rakentaisin siis ketjut seuraavasti:

1.kenttä 
Aaltonen-Kontiola-Pesonen

2.kenttä
Korpikoski-Koskiranta-Granlund

3.kenttä
Pihlström-Viitaluoma-Savinainen

4.kenttä
Hagman-Hytönen-Anttila

(Haataja, Salminen katsomossa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.